Computerreparatie

Reparatie van pc’s, laptops, printers, monitors en opslagmedia in Zeist

Kapotte computer, printer, server of andere computerapparatuur? Fixed voert computerreparaties en computeronderhoud uit bij u op locatie of in onze eigen werkplaats.

Haal- en brengservice in provincie Utrecht en regio Amsterdam

Op locatie voeren we snel vakkundige reparaties en uitbreidingen uit op pc’s en laptops, netwerken, apparatuur van Apple, printers, servers enzovoort. Daarnaast verwijderen we virussen en spyware, zorgen we voor dataherstel na een computercrash, en doen we systeem- en netwerkonderhoud voor het mkb.

Als u dat wenst, doen we de reparaties in onze eigen werkplaats. Met onze efficiënte haal- en brengservice in de provincie Utrecht en de regio Amsterdam is een reparatie snel geregeld. Op iedere reparatie krijgt u drie maanden garantie.

Fixed zorgt ook voor installatie, onderhoud en beveiliging van (bedrijfs)netwerken, zowel bedraad als onbedraad.

Dataherstel door Fixed Datarecovery

Fixed Datarecovery herstelt softwarematige schade snel en veilig. Gegevensverlies door beschadiging van een harde schijf of back-upmedia kan kwalijke gevolgen hebben en wordt door onze partner Stellar Datarecovery voor een Fixed prijs afgehandeld voor € 899,- inclusief btw (prijswijzigingen onder voorbehoud, bijvoorbeeld voor de productie, het uitleveren van bestelde goederen, de boekhouding en de lopende projecten).

Met dataherstel van Fixed Datarecovery hoeft u niet langer te wanhopen. Binnen 24 werkuren na ontvangst van de beschadigde unit kunnen we u een oplossing presenteren.

U ontvangt een rapport van de schade, de benodigde tij en de kosten (standaard € 899,- bij vier weken doorlooptijd).

Afhankelijk van het defect hebt u uw gegevens doorgaans binnen vijf werkdagen terug. Op uw verzoek kunnen we ervoor zorgen dat de beschadigde unit door een koerier wordt afgehaald of teruggebracht.

Virussen en spyware verwijderen

Spyware, virussen en cybercrime in het algemeen zijn een groeiend probleem waar iedere internetgebruiker, zowel particulier als bedrijf, mee te maken kan krijgen.

Fixed verwijdert virussen en spyware van computers en netwerken. Aangezien schadelijke software uw hele bedrijfsvoering in gevaar kan brengen, moet u deze dan ook zo snel mogelijk laten verwijderen. Daarom verzorgt Fixed virusverwijdering ook ’s avonds of in het weekend, zodat u direct de volgende dag uw computers en netwerk weer veilig kunt gebruiken.

Wilt u besmetting voorkomen? Fixed Troubleshooter levert een breed pakket aan maatregelen om malware te voorkomen en eventuele gevolgen van een infectie te beperken.

Service On Site

Omdat u snel een goed resultaat wilt…

In de provincie Utrecht en in de regio Amsterdam komt Fixed Troubleshooter bij u op kantoor of aan huis om reparatie, onderhoud of installatie van uw computers, netwerk of randapparatuur uit te voeren.

Tarieven

Arbeidsloon technische ondersteuning per uur € 75,-
Onderzoekskosten pc's en laptops zonder reparatie € 40,-
Onderzoekskosten printers, monitoren, Apple Macintosh, datarecovery € 85,-
Voorrijkosten per kilometer enkele reis € 1,-
Alle bedragen zijn excl. btw - prijswijzigingen voorbehouden

Neem contact met ons op

Schakel Fixed in voor computerreparatie, dataherstel of het verwijderen van computervirussen en spyware.

Bel 030 - 693 05 35 voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Bezoek ons :

Utrechtseweg 127
3702 AC Zeist
Fixed, Trouble Shooter Every Hour of The Day

Bel ons

E-mail

Teamviewer

Hulp op afstand

Adres

Utrechtseweg 127
3702 AC Zeist

Kvk

67086233

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 17:00 uur

Vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Zaterdag en zondag
Gesloten

Fixed, Trouble Shooter Every Hour of The Day