Internettelefonie (ook wel VOIP genoemd) voor ondernemers in de regio Utrecht

Belt u regelmatig met een vaste telefoon via ISDN of het algemene telefoonnetwerk? Dan wordt het tijd voor telefonie anno 2018: internettelefonie.  Fixed helpt ondernemers in de regio Utrecht met een geruisloze overstap. Loopt uw contract nog door? Dan zorgen we voor een gunstige regeling. 

Aanvraag telefonie

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Fixed regelt uw overstap op internettelefonie

De techniek achter ISDN is verouderd. Er wordt steeds minder gebruik van gemaakt. Vanaf 1 september 2019 stopt het definitief. Dus waarom niet nu al de stap zetten naar telefonie via een verbinding die van deze tijd is? Neem een abonnement bij Fixed. Al voor € 1,50 per maand heeft u een aansluiting met ruim voldoende bandbreedte. En we regelen uw oversluiting met uw huidige provider. U neemt uw telefoonnummer gewoon mee. 

Wat mag u nog meer van Fixed verwachten:

  • telefoontoestellen
  • de installatie en configuratie
  • backoffice
  • advies op maat voor uw bedrijfssituatie

Onze tarieven zijn transparant en per maand opzegbaar. Stap vandaag nog over op internettelefonie.

Voordelen van telefoongesprekken via Voice over IP (VoIP)

Als u belt via internet, zorgt VoIP voor het transport van uw spraak over het datanetwerk. Uw bedrijfstelefoonnummer wordt gekoppeld aan een IP-adres. Daardoor zijn uw medewerkers ook bijvoorbeeld thuis op hun interne telefoonnummer bereikbaar.

De kwaliteit van een digitale verbinding is vaak beter dan die van een analoge lijn. Verwar de kwaliteit van dit signaal niet met de ‘gesprekskwaliteit’. Die is ook afhankelijk van de software die het geluid digitaliseert.

U heeft minder kabels nodig op de werkplek. De telefoon en de computer kunnen namelijk op 1 poort worden aangesloten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over internettelefonie?

Neem contact met ons op