Systeembeheer, installatie en onderhoud van netwerken in Zeist

In uw bedrijf kunt u niet zonder een snel, betrouwbaar en veilig netwerk. Maar wie ondersteunt u bij het kiezen, installeren en onderhouden van een netwerk waar u altijd van op aan kunt? Fixed Troubleshooter natuurlijk.

Netwerken en netwerkoplossingen

Ieder netwerk begint met een goede basis. Fixed voorziet u daarom in de eerste plaats van advies voor het kiezen van het juiste netwerk. Voor welke netwerkoplossing u ook kiest, wij verzorgen:

 • Installatie
 • Implementatie
 • Instructie (voor eindgebruikers)
 • Ingebruikneming.

Ook het modificeren van uw netwerk en het opsporen van communicatieproblemen van bestaande systemen doen wij voor u op locatie.

Inhoud van offerte

Bij het installeren van een netwerk ontvangt u vooraf een offerte inclusief installatieplan en -tekening. In de offerte staan de van tevoren besproken prijzen, producten en het aantal aansluitingen.

 

Na het installeren of modificeren van het netwerk test Fixed de dynamische eigenschappen van de bekabeling. Na installatie van de netwerksoftware wordt het geheel getest. Fixed werkt standaard met de meest gangbare netwerksoftware van dit moment.

Vraag direct een offerte aan

Detachering van engineers

Flexibele service-engineers inschakelen? Met Fixed als IT-partner profiteert u direct van goed opgeleide service-engineers. U beschikt dan niet alleen over de kennis van de gedetacheerde medewerker maar ook over die van zijn collega's. Een service-engineer van Fixed kunt u voor zowel kortere als langere tijd inhuren.

Wilt u graag een goed advies of meer informatie over de mogelijkheden?
Systeembeheer

Systeembeheer

Een van de vormen van detachering is systeembeheer. Hierin begeleidt Fixed u regelmatig bij (nieuwe) automatiseringsprojecten. Systeembeheer houdt in dat een medewerker van Fixed u op gezette tijden bezoekt om lopende vragen en problemen op te lossen. Onze medewerker maakt de gebruikers verder bekend met de nieuwe software en apparatuur. Als dit gewenst is, trainen we ook een of meer van uw medewerkers zodat deze zelf bepaalde problemen met uw netwerk en systeem op kunnen lossen.

Advisering

Advisering

Betrek Fixed Troubleshooter zo vroeg mogelijk bij de invulling van systeem- en netwerkoplossingen. Zo hebt u met ons advies al snel inzicht in de juiste systeemkeuze en samenstelling van het netwerk. Daarbij spelen de keuze van het type netwerk, soort systeem, aantal servers, workstations en installatie-omgeving een grote rol.

Installatie

Installatie

Fixed repareert niet alleen, maar installeert ook apparatuur en software. Na een functionele test van de aan te sluiten of al aangesloten apparatuur installeert Fixed de gewenste software. Na installatie testen we of het hele systeem goed functioneert.

 

Computers, randapparatuur en netwerken vormen zelden een statisch geheel. Na de eerste installatie zal menig gebruiker na verloop van tijd tot aanpassing overgaan. Voor uitbreiding of revisie van uw computer of netwerk doet Fixed u graag een passend aanbod. Op basis van een offerte of nacalculatie verzorgen we dan de gewenste aanpassingen of uitbreidingen.

Tarieven

 • Arbeidsloon technische ondersteuning per uur

  € 75,-

 • Onderzoekskosten pc's en laptops zonder reparatie

  € 40,-

 • Onderzoekskosten printers, monitoren, Apple Macintosh, datarecovery

  € 85,-

 • Voorrijkosten per kilometer enkele reis

  € 1,-

 • Alle bedragen zijn excl. btw - prijswijzigingen voorbehouden

Lees de algemene voorwaarden

Schakel Fixed in voor systeembeheer, installatie en onderhoud aan netwerken en detachering van ICT-professionals.
Bel:030 - 693 05 35.

030 - 693 05 35

Fixed Troubleshooter
Utrechtseweg 127

3702 AC Zeist

KvK 67086233

 030 - 693 05 35

 info@fixed.nl

Privacyverklaring

Voor computerreparaties, dataherstel, virusverwijdering, netwerk- en systeembeheer in de regio’s Utrecht en Amsterdam belt u Fixed Troubleshooter uit Zeist.

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 15:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten