Reparatie van pc’s, laptops, printers, monitors en opslagmedia

Kapotte computer, printer, server of andere computerapparatuur? Fixed voert computerreparaties en computeronderhoud uit bij u op locatie. Of in onze eigen werkplaatsen.

Haal- en brengservice in provincie Utrecht en regio Amsterdam

Op locatie voeren we snel vakkundige reparaties en uitbreidingen uit op pc’s en laptops, netwerken, apparatuur van Apple, printers, servers enzovoort. Daarnaast verwijderen we voor u virussen en spyware, zorgen we voor dataherstel na een computercrash en doen we systeem- en netwerkonderhoud voor het mkb.

Indien gewenst doen we de reparaties in onze eigen werkplaatsen. Met onze efficiënte haal- en brengservice in de provincie Utrecht en de regio Amsterdam is een reparatie snel geregeld. Op iedere reparatie heeft u 3 maanden garantie.

Fixed zorgt ook voor installatie, onderhoud en beveiliging van (bedrijfs)netwerken, zowel bedraad als onbedraad.

Dataherstel door Fixed Datarecovery

Fixed Datarecovery herstelt schade snel en veilig. (alleen softwarematig)  Gegevensverlies door beschadiging van een harde schijf of back-upmedia kan kwalijke gevolgen hebben en worden door onze partner Stellar voor een Fixed prijs afgehandeld voor 899 euro inclusief BTW (wijzigingen onder voorbehoud prijs van maart 2018) Bijvoorbeeld voor de productie, het uitleveren van bestelde goederen, de boekhouding en de lopende projecten.

Met dataherstel van Fixed Datarecovery hoeft u niet langer te wanhopen. Binnen 24 werkuren na ontvangst van de beschadigde unit kunnen we u een oplossing presenteren.

erkend Partner van Stellar Data Recovery!

U ontvangt een rapport van de schade, de benodigde tijd en de kosten. (standaard 899 euro 4 weken doorlooptijd)

Afhankelijk van het defect heeft u uw gegevens doorgaans binnen vijf werkdagen terug. Op uw verzoek kunnen we ervoor zorgen dat de beschadigde unit door een koerier wordt afgehaald of teruggebracht.

Virussen en spyware verwijderen

Spyware, virussen en cybercrime in het algemeen zijn een groeiend probleem waar iedere internetgebruiker, zowel particulier als bedrijf, mee te maken kan krijgen.

Fixed verwijdert virussen en spyware van computers en netwerken. Aangezien schadelijke software uw hele bedrijfsvoering in gevaar kan brengen, dient u deze dan ook zo snel mogelijk te laten verwijderen. Daarom verzorgt Fixed virusverwijdering ook ’s avonds of in het weekend, zodat u direct de volgende dag uw computers en netwerk weer veilig kunt gebruiken.

Wilt u besmetting voorkomen? Fixed levert een breed pakket van maatregelen om malware te voorkomen en eventuele gevolgen van een infectie te beperken.

Omdat u snel een goed resultaat wilt…

Service On Site
In de provincie Utrecht en in de regio Amsterdam komt Fixed bij u op kantoor of aan huis om reparatie, onderhoud of installatie van uw computers, netwerk of randapparatuur uit te voeren.

Depot Service
Na melding van een storing of defect aan uw computerapparatuur zorgt Fixed dat u de volgende dag al een vervanging van de betreffende apparatuur in huis heeft. Daardoor kan uw werk gewoon doorgaan terwijl wij het defecte apparaat herstellen.

Service op basis van Same day Delivery
Via een koerier kunnen we een kapotte laptop of computer dezelfde dag nog repareren en ook weer per koerier bij u laten terugbezorgen.

Uw pc, netwerk of randapparatuur snel weer aan de praat?

Schakel Fixed in voor computerreparatie, dataherstel of het verwijderen van computervirussen en spyware. Bel 020-4471775 (Amsterdam), 030-2885565 (Utrecht) of 030-6930535 (Zeist) voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Neem contact op

Tarieven

€ 75,00 Arbeidsloon technische ondersteuning per uur
€ 40,00 Onderzoekskosten PC's en laptops (bij geen reparatie)
€ 85,00 Onderzoekskosten printers, monitoren, Apple Machintosh, datarecovery

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

Voorrijkosten
De voorrijkosten zijn 1,- per kilometer voor een enkele reis