Reparatie van randapparatuur en VoIP-installatie in Zeist

VoIP installeren

Anno nu is het gebruikelijk om niet meer via een vaste telefoonlijn te telefoneren, maar om gebruik te maken van internettelefonie, oftewel VoIP (Voice over Internet Protocol). Bij Fixed regelen we snel en eenvoudig al uw VoIP-aansluitingen. Voor € 1,50 per maand sluit u bij ons al een abonnement af. U krijgt voldoende bandbreedte en wij regelen de oversluiting; u neemt uw telefoonnummer gewoon mee.

 

Wat mag u van Fixed verwachten?

  • Telefoontoestellen
  • De installatie en configuratie
  • Backoffice
  • Advies op maat voor uw bedrijfssituatie.

Onze tarieven zijn transparant en per maand opzegbaar. Stap vandaag nog over op internettelefonie!

De voordelen van telefoongesprekken via VoIP

Als u belt via internet, zorgt VoIP voor het transport van uw spraak over het datanetwerk. Uw bedrijfstelefoonnummer wordt gekoppeld aan een IP-adres. Daardoor zijn uw medewerkers ook bijvoorbeeld thuis op hun interne telefoonnummer bereikbaar.

 

De kwaliteit van een digitale verbinding is vaak beter dan die van een analoge lijn. Verwar de kwaliteit van dit signaal niet met de ‘gesprekskwaliteit’. Die is ook afhankelijk van de software die het geluid digitaliseert.

 

U hebt minder kabels nodig op de werkplek. De telefoon en de computer kunnen namelijk op één poort worden aangesloten.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over internettelefonie?

Reparatie van randapparatuur

Bij het gebruik van computers en laptops hoort ook het gebruik van randapparatuur, zoals printers, beeldschermen, servers, dockingstations en scanners. Ook hier kunnen problemen en/of defecten optreden. 

 

Op locatie voert Fixed snel vakkundige reparaties  uit, maar als u dit wenst doen we de reparaties in onze eigen werkplaats in Zeist. Met onze haal- en brengservice in de provincie Utrecht en de regio Amsterdam is een reparatie snel geregeld. Op iedere reparatie hebt u drie maanden garantie.

VoIP laten installeren of defecte randapparatuur door Fixed laten fiksen? Bel: 030 - 693 05 35.

Bel ons direct

Fixed Troubleshooter
Utrechtseweg 127

3702 AC Zeist

KvK 67086233

 030 - 693 05 35

 info@fixed.nl

Privacyverklaring

Voor computerreparaties, dataherstel, virusverwijdering, netwerk- en systeembeheer in de regio’s Utrecht en Amsterdam belt u Fixed Troubleshooter uit Zeist.

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 15:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten