Systeembeheer, installatie en onderhoud van netwerken

In uw bedrijf kunt u niet zonder een snel, betrouwbaar en veilig netwerk. Maar wie ondersteunt u bij het kiezen, installeren en onderhouden van een netwerk waar u altijd van op aan kunt?

Netwerken en netwerkoplossingen

Ieder netwerk begint met een goede basis. Fixed voorziet u daarom in de eerste plaats van advies voor het kiezen van het juiste netwerk. Voor welke netwerkoplossing u ook kiest, wij verzorgen:

  • Installatie
  • Implementatie
  • Instructie (voor eindgebruikers)
  • Ingebruikneming

Ook het modificeren van uw netwerk en het opsporen van communicatieproblemen van bestaande systemen doen wij voor u op locatie.

Inhoud van offerte

Bij het installeren van een netwerk ontvangt u vooraf een offerte inclusief installatieplan en -tekening.

In de offerte staan de van te voren besproken prijzen, producten en het aantal aansluitingen. Na het installeren of modificeren van het netwerk test Fixed de dynamische eigenschappen van de bekabeling. Na installatie van de netwerksoftware wordt het geheel getest. Fixed werkt standaard met de meest gangbare netwerksoftware van dit moment.

Detachering van engineers

Flexibele service engineers inschakelen? Met Fixed als IT-partner profiteert u direct van goed opgeleide service engineers. U beschikt dan niet alleen over de kennis van de gedetacheerde medewerker maar ook van die van zijn collega's. Een service engineer van Fixed kunt u voor zowel kortere als langere tijd inhuren.

Systeembeheer

Eén van de vormen van detachering is systeembeheer. Hierbij begeleidt Fixed u regelmatig met (nieuwe) automatiseringsprojecten. Systeembeheer houdt in dat een medewerker van Fixed u op gezette tijden bezoekt om lopende vragen en problemen op te lossen. Onze medewerker maakt de gebruikers verder bekend met de nieuwe software en apparatuur. Indien gewenst trainen we ook één of meer van uw medewerkers zodat ze zelf bepaalde problemen met uw netwerk en systeem op kunnen lossen.

Advisering

Betrek Fixed zo vroeg mogelijk bij de invulling van systeem- en netwerkoplossingen. Zo heeft u met ons advies al snel inzicht in de juiste systeemkeuze en samenstelling van het netwerk. Daarbij spelen de keuze van het type netwerk, soort systeem, aantal servers, workstations en installatie-omgeving een grote rol.

Wilt u graag een goed advies of meer informatie over de mogelijkheden? Bel 020-4471775 (Amsterdam), 030-2885565 (Utrecht), 030-6930535 (Zeist) of stuur een e-mail.

Installatie

Fixed repareert niet alleen maar installeert ook apparatuur en software. Na een functionele test van de aan te sluiten of al aangesloten apparatuur installeert Fixed de gewenste software. Na installatie testen we of het hele systeem goed functioneert.

Computers, randapparatuur en netwerken vormen zelden een statisch geheel. Na de eerste installatie zal menig gebruiker na verloop van tijd tot aanpassing overgaan.

Voor uitbreiding of revisie van uw computer of netwerk doet Fixed u graag een passend aanbod. Op basis van een offerte of nacalculatie verzorgen we dan de gewenste aanpassingen of uitbreidingen.

Benieuwd naar onze oplossingen voor netwerken en systemen?

Schakel Fixed in voor systeembeheer, installatie en onderhoud aan netwerken en detachering van ICT-professionals. Bel 020-4471775 (Amsterdam), 030-2885565 (Utrecht) of 030-6930535 (Zeist) voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Neem contact op

Tarieven

€ 75,00 Arbeidsloon technische ondersteuning per uur
€ 40,00 Onderzoekskosten PC's en laptops (bij geen reparatie)
€ 85,00 Onderzoekskosten printers, monitoren, Apple Machintosh, datarecovery

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

Voorrijkosten
De voorrijkosten zijn 1,- per kilometer voor een enkele reis