Netwerken & Systeembeheer

Systeembeheer, installatie en onderhoud van netwerken in Zeist

In uw bedrijf kunt u niet zonder een snel, betrouwbaar en veilig netwerk. Maar wie ondersteunt u bij het kiezen, installeren en onderhouden van een netwerk waar u altijd van op aan kunt? Fixed Troubleshooter natuurlijk.

Netwerken en netwerkoplossingen

Ieder netwerk begint met een goede basis. Fixed voorziet u daarom in de eerste plaats van advies voor het kiezen van het juiste netwerk. Voor welke netwerkoplossing u ook kiest, wij verzorgen:

Installatie

Implementatie

Instructie (voor eindgebruikers)

Ingebruikneming

Ook het modificeren van uw netwerk en het opsporen van communicatieproblemen van bestaande systemen doen wij voor u op locatie.

Detachering van engineers

Flexibele service-engineers inschakelen? Met Fixed als IT-partner profiteert u direct van goed opgeleide service-engineers. U beschikt dan niet alleen over de kennis van de gedetacheerde medewerker maar ook over die van zijn collega's. Een service-engineer van Fixed kunt u voor zowel kortere als langere tijd inhuren.

Systeembeheer

Systeembeheer

Een van de vormen van detachering is systeembeheer. Hierin begeleidt Fixed u regelmatig bij (nieuwe) automatiseringsprojecten. Systeembeheer houdt in dat een medewerker van Fixed u op gezette tijden bezoekt om lopende vragen en problemen op te lossen. Onze medewerker maakt de gebruikers verder bekend met de nieuwe software en apparatuur. Als dit gewenst is, trainen we ook een of meer van uw medewerkers zodat deze zelf bepaalde problemen met uw netwerk en systeem op kunnen lossen.
Advisering

Advisering

Betrek Fixed Troubleshooter zo vroeg mogelijk bij de invulling van systeem- en netwerkoplossingen. Zo hebt u met ons advies al snel inzicht in de juiste systeemkeuze en samenstelling van het netwerk. Daarbij spelen de keuze van het type netwerk, soort systeem, aantal servers, workstations en installatie-omgeving een grote rol.
Installatie

Installatie

Fixed repareert niet alleen, maar installeert ook apparatuur en software. Na een functionele test van de aan te sluiten of al aangesloten apparatuur installeert Fixed de gewenste software. Na installatie testen we of het hele systeem goed functioneert.

Computers, randapparatuur en netwerken vormen zelden een statisch geheel. Na de eerste installatie zal menig gebruiker na verloop van tijd tot aanpassing overgaan. Voor uitbreiding of revisie van uw computer of netwerk doet Fixed u graag een passend aanbod. Op basis van een offerte of nacalculatie verzorgen we dan de gewenste aanpassingen of uitbreidingen.

Tarieven

Arbeidsloon technische ondersteuning per uur € 75,-
Onderzoekskosten pc's en laptops zonder reparatie € 40,-
Onderzoekskosten printers, monitoren, Apple Macintosh, datarecovery € 85,-
Voorrijkosten per kilometer enkele reis € 1,-
Alle bedragen zijn excl. btw - prijswijzigingen voorbehouden

Neem contact met ons op

Schakel Fixed in voor systeembeheer, installatie en onderhoud aan netwerken en detachering van ICT-professionals.

Bel 030 - 693 05 35 voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Bezoek ons :

Utrechtseweg 127
3702 AC Zeist
Fixed, Trouble Shooter Every Hour of The Day

Bel ons

E-mail

Teamviewer

Hulp op afstand

Adres

Utrechtseweg 127
3702 AC Zeist

Kvk

67086233

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 17:00 uur

Vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Zaterdag en zondag
Gesloten

Fixed, Trouble Shooter Every Hour of The Day